Hoe werkt het

Stap 1: Kies uw schoenmodel

Pak uw versleten of beschadigde schoen erbij en selecteer het juiste schoenmodel. Hier kunt u een keuze maken uit 6 verschillende schoensoorten. Vervolgens kunt u de keuze maken tussen een specifiek merk of een overige schoen.

Stap 2: Selecteer reparatie

Met behulp van onze reparatie-indicator kunt u exact aangeven waar de schade zich voordoet op uw schoen(en). Controleer uw schoenen goed op overige reparaties. Wij kunnen bijna alles maken aan uw schoenen. Staat de reparatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Stap 3: Overzicht bekijken

Als u de reparatiepunten heeft aangevinkt kunt u bovenaan de pagina op ‘Bekijk reparatie overzicht’ klikken. Gelieve uw gegevens hier in te vullen en ook uw adres zodat wij de schoenen na reparatie kunnen retourneren. Zodra u op “reparatie afronden” klikt komt de reparatie bij ons binnen en kunnen wij ermee aan de slag zodra wij de schoenen hebben ontvangen.

Stap 4: Versturen

U ontvangt nu een email, in deze email is een verzendlabel bijgevoegd. Klik op ‘Download verzend label’ om het verzend label uit te printen. Verpak uw schoenen in een stevige doos en plak het verzendlabel op de doos. Vervolgens brengt u uw pakketje naar het dichtstbijzijnde postkantoor om het pakketje te verzenden. De kosten van het verzenden zijn € 6,95.

Stap 5: Ontvangst en betalen

Bij ontvangst controleren wij de schoenen en uw reparatie opdracht. Mochten er vragen van onze kant zijn dan nemen wij contact met u op. Na de controle sturen wij u de rekening van de reparatie en gaan wij aan de slag met het repareren van uw schoenen.

Stap 6: Retouneren

Nadat de reparatie is afgerond en wij hebben de betaling van u ontvangen hebben sturen wij uw schoenen die wij netjes hebben gerepareerd en gepoetst weer retour naar uw adres. Hoe gemakkelijk was dat? Geniet ervan om weer in uw favoriete schoenen over straat te lopen!

Start uw reparatie

Wat voor een schoen kunnen wij voor jou repareren?

Start reparatie