Sockwell Gezondheidssokken

Uw benen en voeten worden gedurende de dag veel belast. Of dit nou komt door een baan waarbij u veel staat of loopt, een erg gevoelige huid of omdat u in uw vrije tijd graag lange wandeltochten maakt. Om uw benen en voeten voor vervelende kwaaltjes en pijntjes te beschermen is het dragen van de juiste sokken hét verschil maken. Schoenmakerij Peters heeft een ruim assortiment aan gezondheidssokken, die in verschillende situaties kunnen worden ingezet.

 

Compressiekousen

Heeft u vaak last van vermoeide benen of bent u op zoek naar een alternatief voor steunkousen? Dan doet u uzelf en uw voeten en benen veel plezier met een paar compressiekousen van Sockwell. Deze sokken verbeteren uw bloedcirculatie en bieden extra versteviging tijdens het staan, lopen of juist lang stilzitten. Onze compressiekousen zijn verkrijgbaar in drukklasse 1 en 2, voor zowel lichte als stevige ondersteuning.

 

Diabetes sokken

Als u last heeft van gevoelige, kwetsbare en/of opgezwollen voeten, obesitas of diabetes patiënt bent kan het vinden van de juiste sokken soms behoorlijk lastig zijn. Diabetes sokken bieden in de meeste gevallen een oplossing, omdat deze sokken zodanig zijn afgewerkt dat ze geen irritaties veroorzaken, niet afzakken en extra comfortabel zitten. In onze winkel bieden we een breed assortiment aan diabetes sokken in verschillende kleuren en patronen, voor maar €21,95 per paar.

 

Wandelsokken

Goede wandelsokken maken een lange wandeling of hiking tocht een stuk aangenamer. Ze verkleinen de kans op blaren en blessures aanzienlijk en houden uw voeten bovendien droog en op temperatuur. De wandelsokken uit onze winkel zijn bovendien gemaakt van de fijnste materialen volgens een unieke breitechniek, voor extra lang draagcomfort en minder snelle slijtage.

 

Hulp bij het kiezen van de juiste gezondheidssokken

 

In onze winkel helpen wij u graag bij het kiezen van de juiste sokken. Vraag gerust een van onze medewerkers als u onze winkel in Elst bezoekt! Shopt u liever online en heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag telefonisch of per email verder.