Rits in heren outdoor laarzen plaatsen

heren outdoor laarzen rits plaatsen

Miskoop?

Meneer heeft outdoor laarzen gekocht maar merkte na aankoop dat hij niet zo makkelijk in en uit de laarzen kon stappen. Ze zaten boven bij de schacht niet te strak als die eenmaal in de laarzen zat, maar de voet ging erg moeizaam door het bovenste gedeelte van de schacht. Meneer kon de laarzen terug brengen, maar dan moest die opzoek naar anderen laarzen.

Oplossing

We hebben aangegeven dat we een rits aan de binnenkant van de laarzen kunnen plaatsen, zodat meneer gemakkelijk in en uit de laarzen kan stappen. We hebben samen met de klant gekeken naar de mogelijkheden voor het plaatsen van de rits en welke kleur rits het beste bij de laars past.

Rits plaatsen

Het plaatsen van een nieuwe rits is moeilijker dan het vervangen van een rits, omdat je moet kijken waar je de rits precies wilt plaatsen. Het moet immers niet alleen functioneel zijn maar ook mooi. Zodra we de positie hebben bepaalt beginnen we met het uitsnijden van het leer en de voering. Daarna lijmen we de rits tussen de voering en het overleer. Voordat we de voering vastlijmen plaatsen we eerst nog een bies die we hebben gemaakt van leer, wat de rits winddicht maakt en er voor zorgt dat je geen rits tegen je been aanvoelt. Nu kunnen we de voering vast lijmen en stikken we als laatste de rits vast.

Oplossing voor jou?

Wil jij nu ook een rits laten plaatsen in laarzen waar geen rits in zit? Kom dan langs bij ons in de winkel voor de mogelijkheden. Woon je niet in de buurt neem dan contact met ons op om uiteindelijk de laarzen naar ons toe te sturen.

Start uw reparatie

Wat voor een schoen kunnen wij voor jou repareren?

Start reparatie Hoe werkt het