Panamajack compleet nieuw onderwerk

Panamajack-laarzen-vibram-verzolen

Bij deze Panamajack laarzen hebben we het hele onderwerk eraf geschuurd en de laarzen weer voorzien van een nieuwe Vibram onderwerk.

De reparatie

De hakken en zolen waren aardig versleten. En er zat ook weinig profiel meer onder de laarzen. Het onderwerk was dusdanig beschadigd dat het niet verstandig was om alleen maar nieuwe hakken en halve zolen te plaatsen. Je krijgt dan geen mooi eindresultaat. In overleg met de klant hebben we gekozen voor een beige Vibram onderwerk. Het Vibram onderwerk is gemaakt van echt rubber en is voorzien van profiel, zodat je extra grip hebt en het past bij de Panamajack laarzen.

Mogelijkheden

Deze reparatie is mogelijk voor dames en heren Panamajack laarzen. En we hebben verschillende kleuren onderwerken. Voor meer informatie neem gerust contact op.

Interesse?

Wil jij ook jouw Panamajack laarzen vakkundig laten repareren? Gebruik dan eenvoudig en snel onze online opdrachtformulier of kom langs in onze winkel.

Reparatie zoals afbeelding: Start reparatie–>Dames–>Hele Zolen–>Profiel onderwerk met hak. Ga direct: Vibram onderwerk dames.

Start uw reparatie

Wat voor een schoen kunnen wij voor jou repareren?

Start reparatie Hoe werkt het