Orthopedische schoenen verzolen

orthopedische schoenen verzolen

Reparatie

Wij repareren dames en heren orthopedische schoenen. De reparaties die wij onder anderen verrichten zijn: zolen en hakken vervangen. Versleten hielvoering vervangen. En diverse stikwerk reparaties.

Als de zolen en hakken zijn versleten kunnen wij die vervangen met materialen die de zelfde eigenschappen hebben als de originele zool. De eigenschappen waar wij rekening mee houden:

  • Slijtvast
  • Licht van gewicht
  • Soepel
  • Kleur
  • Olie bestendig
  • Of combinaties van verschillen eigenschappen.

Binnen 1 werkdag klaar

Wij weten hoe belangrijk het is om de eigenschappen van de orthopedische schoenen te behouden zoals de orthopeed ze heeft gemaakt, daarom bespreken we altijd met de klant welke materialen we kunnen gebruiken voor de schoenen. Ook houden we der rekening mee dat u de schoenen niet lang kan missen. De schoenen zijn vaak al naar 1 werkdag klaar.

Opsturen

Wij bieden de mogelijkheid om schoenen vanuit heel Nederland te ontvangen. U kunt eenvoudig via onze online schoenreparatie module de reparatie aangeven. Na ontvangst van de schoenen zetten we de opdracht om in een factuur of als we vragen hebben over de reparatie dan nemen we eerst contact op.  Als u de schoenen via de post naar ons toe stuurt zorgen wij ervoor dat we de schoenen al naar 1 werkdag retour sturen.

Reparatie zoals afbeelding: Start reparatie–>dames–>hele zolen–>langzolen.

Heeft u vragen over de reparatie van orthopedische schoenen neem dan gerust contact op.

Start uw reparatie

Wat voor een schoen kunnen wij voor jou repareren?

Start reparatie Hoe werkt het