Diabetes sokken

diabetes sokken bij Schoenmakerij Peters

Als u last heeft van gevoelige, kwetsbare en/of opgezwollen voeten kan het vinden van de juiste sokken soms behoorlijk lastig zijn. Gewone sokken veroorzaken in deze situaties vaak huidirritaties, zweetvoeten, doen pijn en zakken snel af. Wist u dat diabetes sokken hier een oplossing voor kunnen zijn? Schoenmakerij Peters verkoopt trendy en betaalbare diabetes sokken voor €21,95, zodat u weer met plezier sokken kunt dragen!

Wat zijn diabetes sokken?

Diabetes sokken zijn gezondheidssokken zonder elastiek en naden, waardoor wrijving met de huid en irritaties worden voorkomen. Daarnaast hebben diabetes sokken een extra soepele boord die niet knelt. De sokken verhelpen en verlichten pijn bij opgezwollen voeten en benen en zorgen voor extra draagcomfort bij wondjes en bacteriële infecties op de voeten en benen.

Schoenmakerij Peters in Elst verkoopt diabates sokken van Sockwell. Deze sokken hebben een wat dikker gebreid gedeelte voor de tenen die naadloos overgaat in de sok. Het speciale teencompartiment voorkomt dat de tenen langs elkaar gaan schuren en verzachten het ongemak van tenen die tegen elkaar drukken. De afwikkeling van de voet – het gedeelte waar de bovenkant van de voet overgaat in de voorzijde van het been – is wat dunner gebreid voor een extra soepel draagcomfort. Het voetbed daarentegen is juist wat dikker gebreid voor een extra zacht voetbed en een dempende functie van de voet. Dit loopt heerlijk, zonder dat de schoenen een maatje groter hoeven te zijn.

Voor wie zijn diabetes sokken geschikt?

Door het hoge draagcomfort en speciale afwerking van diabates sokken, zijn deze sokken uitermate geschikt voor mensen die last hebben van gevoelige en/of kwetsbare voeten of lijden aan diabates en obesitas.

Trendy gezondheidssokken voor iedereen

In onze winkel verkopen wij diabetes sokken in verschillende kleuren én patronen. Zo zit er gegarandeerd een model tussen dat bij u in de smaak valt. Of u nou op zoek bent naar een onopvallende sok of een modieuze toevoeging aan uw oufit!

diabetes sokken bij Schoenmakerij Petersdiabetes sokken bij Schoenmakerij Peters

diabetes sokken bij Schoenmakerij Petersdiabetes sokken bij Schoenmakerij Peters

De voordelen van diabetes sokken

  • Diabetes sokken zijn naadloos waardoor irritaties worden voorkomen
  • Door de Y-heel in de Sockwell diabetes sokken glijden de sokken niet af en blijft de hak van de sok altijd om de hak van de voet zitten
  • De unieke breitechniek zorgt voor extra draagcomfort bij gevelige en/of kwetsbare voeten
  • Diabates sokken uit onze winkel zijn gemaakt met de natuurlijke garens van merinowol en bamboe rayon voor extra veel draagcomfort
  • Nooit meer vochtige of stinkende voeten door de ademende- en antibacteriële werking van merinowol en bamboe rayon
  • Nooit meer te koude of warme voeten door de optimale temperatuur regulering.

Naast deze diabetes vriendelijke sokken kunt u bij Schoenmakerij Peters ook terecht voor andere typen gezondheidssokken. Zo verkopen wij ook compressiekousen en wandelsokken van Sockwell.