Gratis voetencheck bij Schoenmakerij Peters

  • Geplaatst op
  • Door Lars van der Velden
  • Geplaatst in inlegzolen
  • 0
Gratis voetencheck bij Schoenmakerij Peters

Pijnlijke voeten bij het wandelen of sporten? Doe nu de gratis voetencheck bij Schoenmakerij Peters.

Benieuwd hoe wij dat doen? Dat leggen wij in deze blog graag aan u uit.

 

Standaard inlegzolen is het probleem

De standaard inlegzolen in wandel en sportschoenen zijn vaak niet goed genoeg voor intensief gebruik. Dit kunt u zelf controleren door de inlegzolen eruit te halen en ze te bekijken. Ze geven geen steun en ze hebben minimale demping. Dit is niet alleen het geval bij goedkopere schoeisel, maar zelfs bij de duurste merken komt dit voor.

 

De oplossing

De voet, inlegzool en schoen moeten perfect op elkaar worden afgestemd voor het juiste gebruik. De oplossing is om de ideale inlegzolen te vinden die geschikt zijn voor het gebruik van verschillende soorten activiteiten zoals: sporten, werken of wandelen. Onze inlegzolen dragen bij om voetklachten te herstellen en het voorkomen van pijnlijke en vermoeide voeten. Daarnaast is het belangrijk dat de inlegzool goed is afgestemd op de soort schoenen. Het is erg belangrijk dat de schoenen comfortabel zitten. Zo zien wij graag dat de voeten aan de voorkant van de schoenen genoeg ruimte over hebben, zowel in de breedte als de lengte. En bij de hiel en enkel juist goed aangesloten zit in de schoenen.

 

Gratis voetencheck

Om tot de beste inlegzolen voor uw voeten te komen bieden wij nu een gratis voetencheck. Voetencheck is een combinatie van een aantal onderzoeken. Dit bestaat uit actieve testen en vragen. De volgende punten worden hierbij gecontroleerd:

 

- Voettype:

Door op een speciale drukplaat te gaan staan kunnen wij uitlezen wat voor een soort voettype u heeft zoals: platvoet, normale voet of een holvoet.

 

- Loop analyse:

Door een aantal keer heen en weer te lopen kunnen wij de afwijkende bewegingen herkennen.

 

- Vraaggesprek:

Aard van de klacht (pijn en andere symptomen)
Wensen van de klant enz.

 

- Inlegzolen direct testen:

U kunt de inlegzolen eerst in de winkel testen voordat u ze koopt.
Loop analyse met de inlegzolen.

 

Lekker lopen

Wij vinden het belangrijk dat u met veel plezier kunt lopen. Wij nemen hier graag de tijd voor, zodat u de inlegzolen heeft waarmee u lekker kunt lopen.

 

*Loop niet te lang door met pijnlijke voeten dus kom nu voor de gratis voetencheck.*

 

Contact

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.